Om oss

Landmark Maskin er en ledende entreprenørbedrift som utfører grunnarbeid og holder til på Bømlo i Sunnhordland. Bedriften ble etablert i 1984 som et personlig firma.

Landmark Maskin er en ledende entreprenørbedrift som utfører grunnarbeid og holder til på Bømlo i Sunnhordland. Bedriften ble etablert i 1984 som et personlig firma.

Til dags dato innehar vi over 45 års erfaring innenfor faget og har tilpasset løsningene våre etter dagens krav om dokumentasjon. Vi har utviklet en god stabil arbeidsstokk som utfører solid kvalitetshåndverk.

Landmark Maskin setter sin ære i å levere totalløsninger til avtalt pris.

Vi arbeider tett med rådgivende arkitekter og ingeniører. Du får dermed et produkt som er godt innarbeidet i din totalløsning enten det er utbygging av boligfelt, private løsninger eller utvendig VA-arbeid.

 

Miljøfyrtårn

Vi har forpliktet oss til bærekraftige forretningspraksiser og miljøansvar. Som en Miljøfyrtårnsertifisert bedrift tar vi aktivt grep for å redusere vår miljøpåvirkning og bidra til en bedre fremtid. Gå til Miljøfyrtårns innrapporteringsside for å utforske våre miljøtiltak og resultater her!

 

Åpenhetsloven

Redegjørelse – Åpenhetsloven – Landmark Maskin AS

 

 

Vår visjon

Landmark Maskin har som visjon å skape merverdier for våre oppdragsgivere. Vi skal være en samarbeidspartner for komplette løsninger innen grunnarbeid – fra planlegging via feltarbeid til ferdig levert anlegg med skriftlig dokumentasjon på utført arbeid.

Vi skaper komplette løsninger innenfor entreprenørfaget med plan og ferdigstillelse.

Vi har forpliktet oss til bærekraftige forretningspraksiser og miljøansvar. Som en Miljøfyrtårnsertifisert bedrift tar vi aktivt grep for å redusere vår miljøpåvirkning og bidra til en bedre fremtid.