Flotte vestvendte boligtomter med sjøutsikt til salgs på Moster

Det er nye tomter klar for salg i Øyjordsvik feltet på Moster. Disse tomtene er meget attraktive og ligger vestvendt med fine solforhold fra morgen til kveld. Du får flott sjøutsikt mot Børøyfjorden og ikke minst Siggjo.

Fra Øyjordsvik har du kort veg til handels- og servicetilbudene i Mosterhamn, seks-sju minutters kjøring unna. Sunnhordlands største handelsområde – Heiane på Stord – ligger bare et lite kvarters kjøring borte.

Øyjordsvik tilbyr også et supert bomiljø for barnefamilier, med egne lekeplasser i feltet og en logistikkmessig drøm der man faktisk kjører forbi barnehage, barne- og ungdomsskule, bedehus og idrettsanlegg på vei inn til feltet. Nærheten til sjø og natur legger til godt rette for utendørsaktiviteter som fiske, tur- og friluftsliv for unge, voksne og eldre.

Trykk her for å se annonse på Finn.no for informasjon og priser

 

Øyjordsvik ligger sentralt plassert i Sunnhordland, på Moster i Bømlo kommune – tomtene markert med pin i kart: