Vi søker Prosjektleder

Landmark Maskin ble etablert i 1984. Firmaet er et av de ledende entreprenørfirmaene i Sunnhordland. Vi er en del av Bertelsen og Garpestad konsernet, med ett tett og godt samarbeid med vår moderbedrift og kompetansemiljøet hos dem. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og ett trivelig arbeidsmiljø.

Har du lang erfaring fra anleggsbransjen, og ønsker å jobbe i ulike deler av landet?

Vi stadig økende oppdragsmengde, og vi ser etter en dyktig prosjektleder som ønsker å jobbe på spennende prosjekter rundt om i Norge. Ønsker du nye utfordringer i et godt miljø kan Landmark Maskin være rette plassen for deg.

Arbeidsoppgaver

 • Ledelse og organisering av tildelt prosjekt
 • Ansvar for planlegging og fremdrift i prosjekt
 • Deltagelse på byggmøter
 • Kontraktsoppfølging
 • Resultatansvar på tildelte prosjekt
 • Økonomi, personal og HMS ansvar

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver 

 • Relevant høyere utdanning eller teknisk fagskole
 • Solid og relevant erfaring kan kompensere fra utdanning/formalkrav
 • Lang erfaring fra anleggsbransjen
 • Fordel med erfaring fra utførelse/totalentrepriser
 • Gode IT-kunnskaper

Vi ser etter en engasjert prosjektleder som er opptatt av fremdrift og gode resultater. Du ser viktigheten av velfungerende team, og trives med samarbeid og har en tydelig kommunikasjonsform. Du vil jobbe med store og krevende prosjekter, og må ha høy arbeidskapasitet og solid gjennomføringsevne.

Vi tilbyr

Vi tilbyr fast stilling med spennende utfordringer i et faglig og godt arbeidsmiljø. Som prosjektleder i Landmark Maskin AS får du mulighet til å jobbe og oppleve ulike deler av landet, og vi tilbyr gode lønns- og arbeidsvilkår.

Søknadsfrist 30. juni.

 

Kontaktperson

Trygve Landmark

Daglig leder

Tlf. 901 72 549

E-post: trygve@landmarkmaskin.no