Landmark Maskin AS ekspanderer, kjøper 100% av aksjene i Sunnhordland Anlegg AS.

Landmark Maskin AS rigger seg for fremtiden og har i dag signert avtale med Geir Leon Knutsen om kjøp av 100% av aksjene i Sunnhordland Anlegg AS!

Oppkjøpet er del av en langsiktig plan om videre vekst og det å styrke vår posisjon i Sunnhordland.

Sunnhordland anlegg AS omsetter for ca. 20 millioner kr. årlig og ble startet av Geir Leon Knutsen i 2010,  de teller i dag 9 ansatte. Det er en dyktig gjeng som er flinke på prosjektledelse, kalkulasjon, tomtearbeid, VA og mye mer, samtidig som de er opptatt av kvalitet i arbeidet sitt.

Kjøpet vil styrke LM med økt kapasitet og kompetanse til å ta på seg større prosjekter, men samtidig også muligheten til å gi pris og utføre mindre prosjekter som hus- og nausttomter, natursteinsmurer, VA arbeid osv. i det lokale markedet også.

 

Vi gleder oss til å jobbe videre sammen som et lag, og har stor tro på fremtiden.

 

Landmark Maskin AS er en del av BG Gruppen.